Oud en Nieuw

Beste dierenvrienden,

Alle particuliere giften, die wij de afgelopen jaren van mensen die onze organisatie een warm hart toedragen mochten ontvangen, hebben wij opgespaard om een nuttige bestemming te geven. Op deze wijze kunnen diegenen ook met trots zien en zeggen waaraan zij hebben bijgedragen. Op de foto ziet u het resultaat: “Oud en Nieuw”.

De jaren geleden verkregen oranje jassen en bodywarmers hebben hun dienst bewezen maar waren al een lange tijd aan vervanging toe. Deze kostbare investering konden wij nu realiseren en er is gekozen voor de aanschaf van een groengele jas die de mogelijkheid biedt om zowel als zomerjas, winterjas of bodywarmer gedragen te worden.

Op de foto ziet u dat de “oude vrijwilligers” in het nieuw en de “nieuwe vrijwilligers” in het oud gestoken zijn. Oud en nieuw verwijst hierbij niet naar een persoonsgebonden leeftijd maar betreft de periode dat men in dienst is bij onze organisatie en wel of niet gediplomeerd als dierenEHBO hulpverlener. Dit onderscheid van jaskleur blijft een constante waardoor de status van de vrijwilliger voor iedereen duidelijk herkenbaar wordt.

Via deze symbolen van Oud en Nieuw maken wij graag gebruik om alle gulle gevers bijzonder hartelijk te bedanken en aan alle mensen die groot belang hechten aan het Welzijn van mens en dier, een heel liefdevol, gelukkig, gezond en diervriendelijk 2014 toe te wensen!

Mede namens al onze collega’s,
Netty Herbers en Dorrit Kivits

 

This entry was posted in Organisatie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.