Vrijwilligster Karin bezig met telefoondienst.

Nieuws uit het Corona-tijdperk

We zijn inmiddels 10 dagen verder en Nederland ligt grotendeels plat door de gevolgen van het Corona-virus. De Dierenambulance is per 16 maart gestopt met uitrijden. Wij volgen daarmee het beleid van het RIVM. De Dierenambulance blijft wél telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 uur. Wij proberen dan telefonisch zoveel mogelijk hulp te bieden. Tot nu toe werkt dit, hoewel natuurlijk niet ideaal, redelijk goed.

Lees meer »

Jonge Haasjes

Binnenkort wordt het weer beter weer en dan begint ook het seizoen voor de jonge hazen. Die liggen zomaar ergens in een weiland en lijken hulpeloos. Dit is NIET zo: Raak ze NIET aan en neem ze al helemaal niet mee! Lees hier meer over onder het kopje DIER GEVONDEN / Hazen.

Lees meer »

Onze nieuwe site in de lucht

Sinds drie maart is onze geheel vernieuwde site in de lucht. Alles is aangepast aan de moderne tijd en ziet er fris uit. Blader eens door de site en steek wat op over dieren.

Lees meer »

Op onze FB pagina vandaag

We kregen onlangs een nare melding: een jongen had een dode kat zien liggen met een zak over de kop. Allerlei vreselijke scenario’s spookten door ons hoofd en we gingen er direct op af.

Lees meer »

Downloadpagina toegevoegd

Onze nieuwe website vordert gestaag. Vandaag is er een downloadpagina toegevoegd. Bezoekers kunnen daar de beide Flyers van de DAS downloaden en voor de kinderen zijn er een aantal leuke kleurplaten te vinden.

Lees meer »

Veranderingen aan de site

Vandaag zijn er weer wat dingen veranderd aan onze nieuwe site. Sommige teksten (o.a. "Jonge Hazen") zijn aangepast. En verder is er een dia-voorstelling toegevoegd waar de mooiste en soms ontroerende foto's van de DAS te zien zijn.

Lees meer »